Trailstone BV

Privacyverklaring
We leggen graag uit waarom en hoe we jouw persoonsgegevens verwerken. Je kunt jouw vragen stellen via info@trailstone.eu. Je kan ook bellen: +31 6 83 69 03 10.

Wie zijn we?
Trailstone BV (hierna: “wij”) ontwikkelt en verkoopt producten voor reizen met jouw hond.

Onze locatiegegevens zijn: Trailstone BV, Kerkhofweg 17, 2910 Essen, België. Inschrijvingsnummer BE 0738.783.276 RPR Antwerpen

Welke gegevens verzamelen we?
Wanneer jij contact opneemt met Trailstone BV verwerken wij dan de volgende persoonsgegevens: voor- en achternaam, adres, woonplaats, e-mailadres, de bestelling, klacht of verzoek dat wordt geplaatst en indien beschikbaar het telefoonnummer.

Waarom verwerken we persoonsgegevens?
Wij verwerken persoonsgegevens voor het opvolgen van verzoeken, klachten of bestellingen. Wanneer opslag niet langer nodig is, zullen we de toepasselijke gegevens verwijderen of de verwerking ervan beperken als wettelijke bewaarvereisten van toepassing zijn.

Rechten van betrokkenen
Onder de GDPR-wetgeving heeft iedereen een aantal rechten. We doen ons best om hier zo goed mogelijk aan te voldoen. Heeft je  tips of opmerkingen? Laat het ons weten! Om gebruik te maken van jouw rechten kunt je contact met ons opnemen via info@trailstone.eu of via + 31 6 83 69 03 10

  • Informatie en inzage: Uiteraard kan je zien welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. We vertellen je ook graag meer over hoe en waarom we deze gegevens verwerken.
  • Rectificatie: Vindt je dat we verkeerde informatie over jou hebben? Laat het ons weten dan passen we het aan.
  • Vergetelheid: je kunt de persoonlijke gegevens die we over jou hebben verwijderen. Het kan zijn dat we voor andere doeleinden (bijvoorbeeld administratie) deze gegevens nog moeten verwerken.
  • Beperking: Als je van mening bent dat wij jouw persoonsgegevens niet goed of niet juist verwerken, dan kunt je die verwerking ook beperken.
  • Overdraagbaarheid: Dit is een nieuw recht onder GDPR om jouw persoonlijke gegevens over te dragen. Als je hier gebruik van wilt maken, neem dan contact met ons op.
  • Bezwaar: je kunt bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens. Is het marketing? Dan beëindigen we die verwerking zo snel mogelijk.
  • Toestemming intrekken: bijvoorbeeld voor het ontvangen van een mailing. Als je toestemming voor een andere verwerking wilt intrekken, kunt je contact met ons opnemen.
  • Klacht indienen: Denkt je dat we niet handelen in overeenstemming met de privacywetgeving? Dan horen we dat natuurlijk graag. Je kunt ook een klacht indienen bij de overheid
  • Voor Nederland: Autoriteit Persoonsgegevens, Postbus 93374 2509 AJ Den Haag, tel. 088 – 1805250.
  • Voor België: Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer, Drukpers 35, 1000 Brussel, tel. 02274 48 00

Bewaartermijnen
We bewaren persoonsgegevens alleen voor administratieve doeleinden en niet langer dan nodig.

Met wie worden mijn persoonsgegevens gedeeld?
Trailstone BV deelt jouw persoonsgegevens intern en met geselecteerde externe partijen voor de afhandeling van jouw verzoeken.

Verzameling van persoonlijke gegevens bij een bezoek aan onze website

Als je de website alleen voor informatie gebruikt en je niet op een andere manier registreert of naar ons een bericht verzendt, verzamelen we alleen de persoonlijke gegevens die jouw browser naar onze server verzendt.

Als je onze website wilt bekijken, verzamelen we de volgende gegevens die technisch noodzakelijk zijn om onze website aan jou te tonen en de stabiliteit en veiligheid ervan te garanderen.

  • IP adres
  • Datum en tijd van de aanvraag
  • Tijdzoneverschil ten opzichte van Greenwich Mean Time (GMT)
  • Inhoud van het verzoek (specifieke pagina)
  • Toegangsstatus / HTTP-statuscode
  • Hoeveelheid overgedragen gegevens per geval
  • De website waar het verzoek vandaan komt
  • Browser
  • Besturingssysteem en de interface
  • Taal en versie van de browsersoftware.

Naast de hierboven genoemde gegevens worden cookies op jouw pc of apparaat opgeslagen wanneer je onze website gebruikt. We gebruiken cookies op deze website om statistieken te verzamelen over mensen die onze website bezoeken, voor commerciële doeleinden en om jouw ervaring met onze website te verbeteren.

Wat is een Cookie?
Cookies, pixeltags en vergelijkbare technologieën (gezamenlijk ‘cookies’) zijn bestanden die kleine hoeveelheden informatie bevatten en die worden gedownload naar elk apparaat met internet, zoals jouw computer, smartphone of tablet, wanneer je een website bezoekt.

Cookies worden vervolgens bij elk volgend bezoek teruggestuurd naar de oorspronkelijke website of naar een andere website die die cookie herkent. Cookies doen veel verschillende en nuttige taken, zoals het onthouden van jouw voorkeuren, in het algemeen jouw online-ervaring verbeteren en ons helpen om je de beste producten en diensten aan te bieden. Er zijn veel soorten cookies. Ze werken allemaal op dezelfde manier, maar hebben kleine verschillen.

Er zijn twee soorten cookies, welk type cookie wordt bepaald tegen de tijd dat de cookie wordt opgeslagen op jouw lokale eenheid. De soorten cookies zijn: permanente cookies en tijdelijke cookies. Daarnaast zijn cookies van een eerste partij (ons domein) anders dan cookies van een derde partij.

Permanente cookies worden automatisch verwijderd na een bepaalde periode, dit kan variëren afhankelijk van de cookie. Je kunt de cookies op elk moment verwijderen in de beveiligingsinstellingen van jouw browser.

Tijdelijke cookies worden automatisch verwijderd wanneer je de browser sluit. Deze omvatten met name sessiecookies. Ze slaan een zogenaamde sessie-ID op die verschillende vragen van jouw browser koppelt aan een gemeenschappelijke sessie. Dit betekent dat jouw computer kan worden herkend wanneer je terugkeert naar onze website. De sessiecookies worden verwijderd wanneer je uitlogt of de browser sluit.

De gebruikte Flash-cookies worden niet door jouw browser vastgelegd, maar door jouw Flash-plug-in. We gebruiken ook HTML5-opslagobjecten die zijn opgeslagen op jouw eindapparaat. Deze objecten slaan de benodigde gegevens op onafhankelijk van de browser die je gebruikt en hebben geen automatische vervaldatum. Als je niet wilt dat de Flash-cookies worden verwerkt, moet je een bijbehorende add-on installeren. Je kunt het gebruik van HTML5-opslagobjecten voorkomen door jouw browser in de privémodus te zetten. We raden je ook aan om jouw cookies en jouw browsergeschiedenis regelmatig handmatig te verwijderen.

First party cookies worden geplaatst door de website die je bezoekt (bijv. Cookies geplaatst door ons domein om het gebruik van de website te optimaliseren). Cookies van derden worden op jouw computer geplaatst door een ander domein dan de website die je bezoekt.

Onze website maakt gebruik van meerdere diensten van derden, die van tijd tot tijd cookies gebruiken. Het doel van de services is om gerichte advertenties te leveren op basis van jouw interesses en bezoeken aan onze website. We gebruiken deze diensten om commerciële campagnes te evalueren en om bezoekers- en kopers statistieken van onze website te ontvangen. De op deze manier verkregen gegevens worden behandeld in een gepseudonimiseerde vorm, wat betekent dat de geanonimiseerde informatie over jou niet wordt opgeslagen in deze cookies en pixels.

Jouw toestemming voor het accepteren van cookies
Door cookies in jouw browser te accepteren en onze website te bezoeken, stemt je in met ons en onze dienstverleners het gebruik van cookies op onze website.

 

Kan ik mijn toestemming intrekken?
Ja. Als je jouw toestemming wilt intrekken, moet je de cookies verwijderen die zijn opgeslagen op jouw lokale apparaat in jouw browserinstellingen. Als je wilt voorkomen dat cookies op jouw lokale apparaat worden opgeslagen, moet je jouw browserinstellingen wijzigen om geen cookies te accepteren. Houd er rekening mee dat als je ervoor kiest om cookies niet te accepteren, je mogelijk niet alle functies van deze website kunt gebruiken of dat de website helemaal niet werkt.

Website-analyse

Gebruik van Google Analytics

(1) Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service van Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van zogenaamde “cookies”, tekstbestanden die op jouw computer worden opgeslagen en die een analyse van jouw gebruik van de website mogelijk maken. De door het cookie gegenereerde informatie over jouw gebruik van deze website wordt in het algemeen naar een server van Google in de VS gestuurd en daar opgeslagen. Echter, als

IP-anonimisering is geactiveerd op deze website, jouw IP-adres wordt eerst ingekort door Google binnen lidstaten van de Europese Unie of andere contracterende lidstaten van de Europese Economische Ruimte. Alleen in uitzonderlijke gevallen wordt het volledige IP-adres naar een server van Google in de VS gestuurd en daar ingekort. Namens de exploitant van deze website zal Google deze informatie gebruiken om jouw gebruik van de website te evalueren, om rapporten over de website-activiteiten samen te stellen en om verdere diensten te verlenen in verband met websitegebruik en internetgebruik voor de websitebeheerder.

(2) Het IP-adres dat vanuit jouw browser binnen Google Analytics wordt verzonden, is niet verbonden met andere gegevens van Google.

(3) Je kunt de opslag van cookies voorkomen door jouw browsersoftware dienovereenkomstig te configureren; Houd er echter rekening mee dat je in dit geval mogelijk niet alle functies van deze website volledig kunt gebruiken. Daarnaast kunt je voorkomen dat gegevens worden verzameld die door de cookie zijn gegenereerd en die verband houden met jouw gebruik van de website (inclusief jouw IP-adres) voor Google en de verwerking van deze gegevens door Google door de browserplug-in te downloaden en te installeren die beschikbaar is op de volgende link: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

(4) Deze website maakt gebruik van Google Analytics met de extensie “_anonymizeIp ()”. Dit zorgt ervoor dat IP-adressen in verkorte vorm verder worden verwerkt, wat de mogelijkheid van persoonlijke koppeling uitsluit. Elke persoonlijke verbinding met de over jouw verzamelde gegevens wordt daarom onmiddellijk uitgesloten en de persoonlijke gegevens worden onmiddellijk verwijderd.

(5) We gebruiken Google Analytics om het gebruik van onze website te analyseren en regelmatig te verbeteren. We gebruiken de verkregen statistieken om onze producten te verbeteren en ze voor U jij jou als gebruiker interessanter te maken. Voor de uitzonderlijke gevallen waarin persoonlijke gegevens naar de VS worden verzonden, heeft Google zich verbonden aan het EU-US Privacy Shield, https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework. De rechtsgrondslag voor het gebruik van Google Analytics is artikel 6, lid 1, zin 1, lit. f AVG.

(6) Informatie over de externe leverancier: Google Dublin, Google Ireland Ltd., Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ierland, Fax: +353 (1) 436 1001. Gebruiksvoorwaarden: http: // www. google.com/analytics/terms/de.html; overzicht van gegevensbescherming: http://www.google.com/intl/de/analytics/learn/privacy.html, en de gegevensbeschermingsverklaring: http://www.google.de/intl/de/policies/privacy .

(7) Deze website gebruikt ook Google Analytics voor een apparaat overschrijdende analyse van bezoekersstromen die wordt uitgevoerd door middel van een gebruikers-ID. U jij jou kunt de apparaat overschrijdende analyse van jouw gebruik deactiveren door op de link Opt out from Google tracking te klikken, die U jij jou ook onderaan de website kunt vinden.

(8) We gebruiken cookies voor re-marketing, een vorm van op interesses gebaseerd adverteren, d.w.z. dat jouw gedrag op onze website kan worden gebruikt voor gerichte reclame op andere websites. Hiervoor worden gegevens van cookies van derden gebruikt, momenteel:

  • Doubleclick by Google
  • Adform
  • Google Adwords
  • Facebook
  • Google analytics

9 SOCIALE MEDIA

Gebruik van plug-ins voor sociale media

We gebruiken momenteel de volgende plug-ins voor sociale media: Facebook, Instagram. Hiervoor gebruiken we de zogenaamde two-click oplossing. Dit betekent dat wanneer je onze site bezoekt, er in principe geen persoonlijke gegevens worden verzonden naar de providers van de plug-ins. Je herkent de aanbieder van de plug-in aan het label op de box boven de beginletters of het logo. Wij bieden U jij jou de mogelijkheid om via de button direct met de aanbieder van de plug-in te communiceren. De plug-inprovider ontvangt alleen de informatie die jij hebt opgeroepen op de bijbehorende pagina van onze online aanwezigheid als je op het afgebakende veld klikt om het te activeren.

(2) We hebben geen invloed op de vastgelegde gegevens of de gegevensverwerkingsprocedures, noch kennen we de volledige omvang van de gegevensverzameling, het doel van de verwerking of de bewaartermijnen. We hebben ook geen informatie over het verwijderen van de verzamelde gegevens door de plug-inprovider.

(3) De plug-inprovider slaat de over jouw verzamelde gegevens op als gebruikersprofielen en gebruikt deze voor reclame, marktonderzoek en / of het op behoeften gebaseerde ontwerp van hun website. Een dergelijke evaluatie vindt in het bijzonder plaats (zelfs voor niet-ingelogde gebruikers) om op de behoefte afgestemde advertenties te bieden en om andere gebruikers in het sociale netwerk te informeren over jouw activiteiten op onze website. Je hebt het recht om het aanmaken van deze gebruikersprofielen in te trekken, hoewel jezelf contact moet opnemen met de respectievelijke plug-inprovider om dit recht uit te oefenen. Via de plug-ins bieden we je de mogelijkheid om te communiceren met sociale netwerken en andere gebruikers, zodat we de aanwezigheid van onze website kunnen verbeteren en interessanter kunnen maken voor jou als gebruiker. De rechtsgrondslag voor het gebruik van plug-ins is artikel 6, lid 1, zin 1, lit. f AVG.

 

(4) Datatransmissie vindt plaats, ongeacht of je een account bij de plug-inprovider heeft en daar bent aangemeld. Als je bent aangemeld bij een plug-inprovider, worden de door ons verzamelde gegevens rechtstreeks gekoppeld aan het account dat je hebt bij de plug-inprovider. Als je op de geactiveerde knop klikt en bijvoorbeeld de pagina linkt, slaat de plug-inprovider deze informatie ook op in jouw gebruikersaccount en communiceert deze openbaar naar jouw contacten. We raden je aan om na gebruik van een sociaal netwerk regelmatig uit te loggen, maar vooral voordat je de knop activeert, omdat je hierdoor de koppeling met jouw profiel door de plug-inprovider kunt voorkomen.

(5) Meer informatie over het doel en de reikwijdte van het verzamelen en verwerken van gegevens door de plug-inprovider vindt U jij jou in hun gegevensbeschermingsverklaringen. Daar vindt je ook meer informatie over jouw rechten in dit verband en de instelmogelijkheden om jouw privacy te beschermen.

(6) Adressen van de respectievelijke plug-inproviders en URL’s

  1. a) Facebook Inc., 1601 S California Ave, Palo Alto, California 94304, VS; http://www.facebook.com
  2. b) Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountainview, California 94043, VS; https://www.google.com